Saturday, September 4, 2010

Meie maja ja minu beez Kuninganna

Siin pildil on meie praegune kodu, see on Joshi vanaisa maja, kus hetkel elab peale meie veel ka Joshi onu Harry. Aga ostis selle maalapi ja ehitas maja pea sada aastat tagasi vanaisa Oscar Jacobson, kus ta oma naise Aldina ja viie lapsega elas. Krunt on raudselt piirkonna koige suurem ja seal on palju puid. Uks nurk on lausa vosastunud metsatukk suurusega ca 25x25 meetrit. Praegu on aed valdavalt muru all, aga Joshi jutu jargi oli neil siin ka usna suur pollulapp. Ta maletavalt nimelt, et onud on kurtnud, et nad pidanud paevad otsa seda suve ajal rohima. Uks hiiglama suur tamm on ka ja see on miljoneid torusid alla loopinud, nii et muru peal on palju jalu vaga valus kaia.
Maja kahes kuljes kulgeb terass: see on vanemat tuupi Ameerika majadele vaga omane ja aarmiselt mugav istumispaik vabal ajal. Seal on hea kohvi juua ja raamatut lugeda, voi siis nadalavahetusel kallimaga olut ruubata. Samuti meeldib meie lastele selle piiretel turnida ja kôôluda.
Valjast paistab majake usna vaike, aga ruumikasutus sees on niivord hea, et see on ullatavalt ruumikas. All korrusel on köök/söögituba, kööginurk, vannituba, elutuba ja televiisorituba. Nagisev valge trepp viib teisele korrusele, kus on kolm magamistuba - Harryl oma, meil Joshiga oma ja lastel oma.

Olen juba kiidelnud oma uhke autoga: siin ta on - Mercury Grand Marquis. Ilusat beezi varvi ja lai nagu leivaauto. Sattusin eelmisel nadalal ka uhte kohalikku kaltsukasse ja leidsin nii mondagi kobedat. Muuhulgas sattus nappu ka uks selle sama auto varvi ja samast ajastust mantel, nii ootan pisut isegi natsa kulmemaid ilmu, et saaksin seda iludust oma uhke mobiili roolis kanda. Ups, kui edev!

No comments: