Thursday, August 26, 2010

Unistuste Walmart - sealt saad koike!

On uks perefirma - Walmart - ja nende poodide kett, mis laiub koikjal Ameerikas ja on ajanud oma haarmed ka Euroopasse. Saksamaal oli kulma soja ajal nii palju Ameerika sojavaelasi, et neil oli lausa sojavaeosas oma Walmart. See naitab muidugi ka seda kui populaarne Walmart ameeriklaste seas on, ja seda ta toesti on.
Poed on hiiglasuured ja kaubavalik katab koiki kujutletavaid ja kujutlematuid tooteid, kaasa arvatud apteek, elektroonika, sporditarbed ja toit (see on kull enamuses saastalaadne, aga siiski). Ja rahvast voorib paevad otsad. Joshil on oma teooria, miks ka tema Ameerikas olles peab sealt pea iga peav labi kaima. Tema nimelt arvab, et Walmarti ohku on lisatud mingit ainet, mis teeb sul seal olemise eriti nauditavaks. Jalutad piki pikki kaike, sirvid ajakirju, napid asju ja sul on hea olla. Ja seda koike saad teha eelnevalt ostetud jooki juues, sest Amerikas on kombeks sooki/jooki kaasa osta ja seda ei ole keelatud poodi kaasa tuua.
Hinnad on samuti vagagi soodsad (naiteks, taiesti korraliku rinnahoidja saab 8-10 dollari eest ja see ei lagune sugugi kandes ega pestes ara).
Mul on juba peas valmis, mida mul on veel vaja osta ja mille jaoks mul on tanagi vaja Walmarti minna ... hadasti!

No comments: